Lekdetectie door heel Nederland

Waterlekkage opsporen

Verzekering vergoed meestal de kosten

Inclusief uitgebreid rapport

Professionele apparatuur

Bespaar op onnodige kosten

Geen onnodig hak- en breekwerk
Rapport voor de verzekering

Heeft u het gevoel dat er vochtige plekken zijn op bepaalde plaatsen in huis, zonder directe aanleiding? Of ruikt u een vreemde geur in huis die niet weggaat? Dan kan dit betekenen dat er een lekkage is. Lekkages kunnen erg vervelend zijn, omdat ze vaak niet gemakkelijk te vinden zijn. Gelukkig kunnen wij een lekkage opsporen en repareren!

Hoe sporen wij een lekkage op?

Eerst inspecteren wij de muren en plafonds van uw huis op tekenen van waterschade. Dit kan van alles zijn, van bruine vlekken tot vocht en schimmelgroei. Wij controleren ook uw leidingen op scheuren of lekken die het probleem kunnen veroorzaken. Tot slot meten we de vochtigheid in elke kamer om te zien of er een ruimte is met een hoger vochtgehalte dan normaal.

Zodra we hebben vastgesteld waar het lek vandaan komt, zal ons team het snel en efficiënt repareren. Onze ervaren specialisten gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huis veilig is tegen toekomstige lekkages en kunnen ze geen grote schade aanrichten.

Waarom een lekkage repareren?

Lekken kunnen grote schade veroorzaken en zelfs leiden tot de groei van schimmel en meeldauw. Dit heeft niet alleen gevolgen voor uw gezondheid, maar drukt ook op uw budget als u beschadigde materialen moet vervangen of aannemers moet inhuren om ze te repareren.

Denkt u dat er een lekkage is in uw huis? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Onze ervaren specialisten kunnen snel alle verborgen lekken in en rond uw huis opsporen en repareren – zo bespaart u tijd, geld en gedoe! Geniet weer van een droog en comfortabel huis door uw lekkage vandaag nog op te laten sporen.

Lekkage plat dak

Een loodgieter inschakelen

Als u vermoed dat er een lekkage zit in uw woning is het belangrijk dat u snel een specialist inschakelt. Een loodgieter kan de bron van een lek opsporen en deze repareren om verdere schade te voorkomen. Door uw lekkages snel en vakkundig te laten repareren, bespaart u zich dure reparaties en gezondheidsrisico’s door schimmel of vocht. Wij kijken altijd bij zichtbare leidingen of er een lekkende waterleiding is.

Kleine lekkages zijn vaak zo weer opgelost. Maar wanneer er grote lekkages zijn zoals bij een centrale verwarming, kan dit wel enkele uren tot dagen duren. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij precies zien waar een lek vandaan komt. Wij gebruiken onder andere een thermografische camera om warme of koude plekken op te sporen. Ons team zal er alles aan doen om de bron van het lek op te sporen en het op een veilige en professionele manier te repareren. Voorkom waterschade en laat een controle uitvoeren.

Vragen over uw gaslekkage?

Wij zijn dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vrijblijvend advies

Professionele apparatuur

Actief in heel Nederland

In 3 eenvoudige stappen uw lekkage detecteren

1. Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Lekkage detecteren

Snel uw lekkage gedetecteerd zonder hak- en breekwerk.

3. Rapport ontvangen

U ontvangt een uitgebreid rapport over de lekkage voor de verzekering.

Wacht niet te lang met lekdetectie en voorkom schade! In de meeste gevallen vergoed de verzekering de kosten. Neem vandaag nog contact op.

Wat kost waterlekkage opsporen en repareren?

De kosten voor het opsporen en repareren van waterlekken hangen af van de complexiteit, de grootte en de locatie van het lek. Over het algemeen zijn kleine lekken binnen een uur verholpen, terwijl het repareren van grotere en moeilijkere lekken een halve dag of langer kan duren.

Laat ons u helpen uw verborgen waterlekken te vinden en te repareren! Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave – wij garanderen dat u tevreden zult zijn met onze diensten. Onze ervaren lekdetectie specialist kunnen snel alle verborgen waterlekken in uw huis opsporen – zo bespaart u tijd, geld en gedoe! Geniet weer van een droge en comfortabele leefruimte door uw lekkage snel en professioneel te laten repareren.

Keuken wrappen

"De monteur was zeer professioneel en heeft zeer goed werk geleverd bij het installeren van een nieuwe kraan in mijn huurwoning. Hij kwam op tijd en stuurde me foto's van zijn werkzaamheden. Ook eerlijke prijs."

Sam van Dongen

"Wij hadden last van een lekkage in onze woning. Op de afgesproken tijd kwam de specialist langs. Professionele aanpak en apparatuur: alles was snel opgelost!"

Martin Zeewind

"Zeer betrouwbare vakmensen. Ik nam contact op om een waterlek te laten repareren en ze lieten me zien wat de werkwijze was en hoe het reparatieproces er uitzag. Erg tevreden over het geleverde werk van deze toppers!"

Sebastiaan verhoeven

"Ik ben erg te spreken over het goede onderzoek wat er bij ons is verricht in verband met een vochtplek. Na de herstelwerkzaamheden is dit snel opgelost, zeer tevreden! Het inspectierapport was ook erg duidelijk en overzichtelijk." 

Nel Verbeek

"De lekdetectie specialist heeft ons super goed geholpen. Ik had dit eigenlijk al eerder moeten doen! Lek is keurig gedetecteerd en zeer duidelijk waar de problemen zitten en wat de oplossingen zijn."

Max van Veen

"Wij hadden een flinke lekkage in de kelder. Het was lastig om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig kon Lekdetectie Snel ons hierbij helpen. We hebben een rapport gehad die we nodig hebben voor de verzekering, erg handig! "

Max van Veen

"Mijn lekkage was snel opgespoord. We hadden hier al een tijdje last van. Door middel van de apparatuur was het duidelijk zichtbaar wat de oorzaak was en hoe we dit op kunnen lossen."

Tim Evers

"De specialist kwam op tijd en was zeer professioneel en deskundig. Bij iedere stap in het proces legt hij uit wat hij doet. Ik kreeg achteraf een rapport met alle bevindingen hierin toegelicht!"

Patricia Jonker

"Heel snel geholpen, dezelfde middag zelfs. Het kostte wat moeite om het probleem van het plafondlek in twee dagen op te lossen, maar alles verliep erg goed en de kosten vielen ook nog mee!"

Roy Schouten

Wat staat er in het lekdetectie rapport?

U krijgt van ons een uitgebreid rapport nadat wij de lekkage gedetecteerd hebben. Hierin staan de volgende gegevens:

Beschrijving van de lekkage

Lekdetectie procedure

Fotografisch bewijs

Meetgegevens

Aanbevelingen

Schatting van de kosten

Onze methodes voor het opsporen van water- en gaslekkages

Thermografische camera

Leaktracking

Riool camera

Traceergas

Datalogger

Vochtmeting

Endoscopie

Drukproef

Thermografische infraroodcamera

Kleurstofmethode

Rookproef

Akoestisch onderzoek

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze lekdetectie specialisten! Wij heeft een team van professionals met jarenlange ervaring in de lekdetectie branche. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om elke vorm van waterlekkage snel en efficiënt op te sporen en te repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals warmtebeeldcamera's, akoestische afluisterapparatuur en andere geavanceerde hulpmiddelen om lekkages op te sporen en te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als u vermoedt dat er een waterlek aanwezig is in uw huis of bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts voor een inspectie!

Onze aandacht voor details zorgt ervoor dat al onze klanten het hoogst mogelijke serviceniveau ontvangen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elk probleem onmiddellijk wordt opgespoord en verholpen zonder verdere schade of verstoring te veroorzaken. Bovendien leveren wij volledige rapporten met details over de bevindingen van de inspectie en reparatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem volledig is opgelost. Wij streven ernaar altijd de hoogste normen van vakmanschap te hanteren, zodat elk lek snel en doeltreffend wordt opgelost.

Bij ons bent u verzekerd van:

Heeft u dringende vragen, neem dan telefonisch contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.