Lekdetectie door heel Nederland

Lekkage plat dak opsporen

Verzekering vergoed meestal de kosten

Inclusief uitgebreid rapport

Professionele apparatuur

Bespaar op onnodige kosten

Geen onnodig hak- en breekwerk
Rapport voor de verzekering

Heeft u last van een lekkage in het platte dak? Geen zorgen, wij helpen u graag! Een platte dak lekkage wordt meestal opgelost door het aanbrengen van vloeibare dakbedekking. Deze wordt aangebracht op de bitumen dakbedekking en vormt een goede en snelle noodoplossing. Een dakreparatie neemt dus weinig tijd in beslag en hoeft ook niet zoveel te kosten.

Wij zijn we gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages aan platte daken. Ons team van deskundigen is gespecialiseerd en ervaren in het aanpakken van de meest complexe dakproblemen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw probleem efficiënt en professioneel wordt aangepakt. Wij helpen u graag met de lekkage opsporen in het platte dak.

Hoe worden lekkages opgespoord?

Ons team gebruikt geavanceerde technologische hulpmiddelen om de bron van het lek op te sporen. Wij gebruiken infraroodcamera’s, vochtmeters en andere apparatuur om zichtbare vochtplekken snel te vinden. Of het nu gaat om een schuin dak of een plat dak. Wij verhelpen ieder lekkend dak.

Zodra een lek is opgespoord, stellen wij samen met u een reparatieplan op dat is afgestemd op uw behoeften. Ons doel is altijd om u een duurzame oplossing te bieden die uw dak in optimale conditie houdt en verdere lekkages voorkomt. Neem vandaag nog contact met ons op als uw een lek heeft in uw platte daken! Wij zijn er om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

Wat kunnen de oorzaken zijn van een lekkage?

Elke vorm van schade aan uw dak kan de oorzaak zijn van een lekkage. Slijtage, extreme weersomstandigheden en ouderdom zijn de meest voorkomende oorzaken van dakproblemen. Daarom is het belangrijk om uw dak regelmatig te inspecteren op tekenen van slijtage.

Afhankelijk van het type dakbedekking dat u heeft kunnen we een oplossing vinden voor de reparatie. Als ervaren dakdekker weten voor ieder probleem een oplossing te vinden. Welke dakbedekking uw dak ook heeft, we kunnen ieder dak repareren. Op die manier zorgen we dat er geen nieuwe lekkage ontstaan.

Lekkage plat dak

Heeft u een dakdekker nodig?

Als u hulp nodig heeft bij het verhelpen van een lekkage aan een plat dak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team van dakdekkers staat voor u klaar. Wij helpen u graag met een snelle en professionele service, zodat uw probleem snel en efficiënt kan worden opgelost. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op! Samen vinden we een oplossing voor uw lekkage aan het platte dak!

Vragen over uw gaslekkage?

Wij zijn dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vrijblijvend advies

Professionele apparatuur

Actief in heel Nederland

In 3 eenvoudige stappen uw lekkage detecteren

1. Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Lekkage detecteren

Snel uw lekkage gedetecteerd zonder hak- en breekwerk.

3. Rapport ontvangen

U ontvangt een uitgebreid rapport over de lekkage voor de verzekering.

Wacht niet te lang met lekdetectie en voorkom schade! In de meeste gevallen vergoed de verzekering de kosten. Neem vandaag nog contact op.

Wat kost een dak reparatie?

Ons team kan u een oplossing op maat bieden volgens uw budget. Wij werken altijd samen met onze klanten om tot de best mogelijke oplossing te komen die past bij hun behoeften en budget. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte voor uw plat dak reparatie! Laat ons u helpen uw dak probleem te verhelpen!

Keuken wrappen

"De monteur was zeer professioneel en heeft zeer goed werk geleverd bij het installeren van een nieuwe kraan in mijn huurwoning. Hij kwam op tijd en stuurde me foto's van zijn werkzaamheden. Ook eerlijke prijs."

Sam van Dongen

"Wij hadden last van een lekkage in onze woning. Op de afgesproken tijd kwam de specialist langs. Professionele aanpak en apparatuur: alles was snel opgelost!"

Martin Zeewind

"Zeer betrouwbare vakmensen. Ik nam contact op om een waterlek te laten repareren en ze lieten me zien wat de werkwijze was en hoe het reparatieproces er uitzag. Erg tevreden over het geleverde werk van deze toppers!"

Sebastiaan verhoeven

"Ik ben erg te spreken over het goede onderzoek wat er bij ons is verricht in verband met een vochtplek. Na de herstelwerkzaamheden is dit snel opgelost, zeer tevreden! Het inspectierapport was ook erg duidelijk en overzichtelijk." 

Nel Verbeek

"De lekdetectie specialist heeft ons super goed geholpen. Ik had dit eigenlijk al eerder moeten doen! Lek is keurig gedetecteerd en zeer duidelijk waar de problemen zitten en wat de oplossingen zijn."

Max van Veen

"Wij hadden een flinke lekkage in de kelder. Het was lastig om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig kon Lekdetectie Snel ons hierbij helpen. We hebben een rapport gehad die we nodig hebben voor de verzekering, erg handig! "

Max van Veen

"Mijn lekkage was snel opgespoord. We hadden hier al een tijdje last van. Door middel van de apparatuur was het duidelijk zichtbaar wat de oorzaak was en hoe we dit op kunnen lossen."

Tim Evers

"De specialist kwam op tijd en was zeer professioneel en deskundig. Bij iedere stap in het proces legt hij uit wat hij doet. Ik kreeg achteraf een rapport met alle bevindingen hierin toegelicht!"

Patricia Jonker

"Heel snel geholpen, dezelfde middag zelfs. Het kostte wat moeite om het probleem van het plafondlek in twee dagen op te lossen, maar alles verliep erg goed en de kosten vielen ook nog mee!"

Roy Schouten

Wat staat er in het lekdetectie rapport?

U krijgt van ons een uitgebreid rapport nadat wij de lekkage gedetecteerd hebben. Hierin staan de volgende gegevens:

Beschrijving van de lekkage

Lekdetectie procedure

Fotografisch bewijs

Meetgegevens

Aanbevelingen

Schatting van de kosten

Onze methodes voor het opsporen van water- en gaslekkages

Thermografische camera

Leaktracking

Riool camera

Traceergas

Datalogger

Vochtmeting

Endoscopie

Drukproef

Thermografische infraroodcamera

Kleurstofmethode

Rookproef

Akoestisch onderzoek

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze lekdetectie specialisten! Wij heeft een team van professionals met jarenlange ervaring in de lekdetectie branche. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om elke vorm van waterlekkage snel en efficiënt op te sporen en te repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals warmtebeeldcamera's, akoestische afluisterapparatuur en andere geavanceerde hulpmiddelen om lekkages op te sporen en te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als u vermoedt dat er een waterlek aanwezig is in uw huis of bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts voor een inspectie!

Onze aandacht voor details zorgt ervoor dat al onze klanten het hoogst mogelijke serviceniveau ontvangen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elk probleem onmiddellijk wordt opgespoord en verholpen zonder verdere schade of verstoring te veroorzaken. Bovendien leveren wij volledige rapporten met details over de bevindingen van de inspectie en reparatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem volledig is opgelost. Wij streven ernaar altijd de hoogste normen van vakmanschap te hanteren, zodat elk lek snel en doeltreffend wordt opgelost.

Bij ons bent u verzekerd van:

Heeft u dringende vragen, neem dan telefonisch contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.