Lekdetectie door heel Nederland

Lekkage plafond opsporen

Verzekering vergoed meestal de kosten

Inclusief uitgebreid rapport

Professionele apparatuur

Bespaar op onnodige kosten

Geen onnodig hak- en breekwerk
Rapport voor de verzekering

Een lekkage in het plafond kan voor veel schade zorgen. Vaak is het lastig om een lek te vinden, maar met de juiste technieken en geavanceerde apparatuur is dit gewoon mogelijk. Bijvoorbeeld met een thermografische camera of ultrasone lekdetectie. Wij vertellen u alles over het opsporen van een lekkage in het plafond. Heeft u thuis een lekkage plafond en wilt u deze opsporen en repareren? Neem dan direct contact met ons op zodat we u kunnen helpen!

Thermografische camera

Het gebruik van een thermografische camera is een van de meest betrouwbare methoden om een plafond lekkage op te sporen. Een thermografische camera maakt een foto van de temperatuurverdeling in een gebied om eventuele afwijkingen op te sporen. Door metingen binnen en buiten uw leiding te vergelijken, kan gemakkelijk worden vastgesteld of er al dan niet sprake is van een lekkage. Op deze manier is een plafond lekkage opsporen een fluitje van een cent!

Ultrasone lek detectie

Een andere methode om lekken in plafonds op te sporen is via ultrasone lek detectie. Hierbij worden geluidsgolven gebruikt om eventuele lekken op te sporen. Het principe hierachter is dat wanneer water door leidingen stroomt, dit trillingen veroorzaakt die door de sensor worden opgevangen. Als deze trillingen een bepaalde drempel overschrijden, kunt u er zeker van zijn dat er een probleem is met een waterleiding. Mogelijke oorzaken zijn een scheur of barst in de pijp. Het is dan ook belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen om verdere waterschade te voorkomen.

Gaslekkage opsporen

Hoe ontstaat een lekkage in het plafond?

Plafondlekkage kan door een aantal factoren ontstaan. De meest voorkomende oorzaak is een slechte installatie van leidingen of andere onderdelen in het plafond, waardoor een breuk of scheur ontstaat. Een andere mogelijke oorzaak is corrosie of roestvorming van metalen onderdelen, waardoor deze verzwakken en er uiteindelijk een lek ontstaat. Andere oorzaken zijn verschuivingen in de structuur, zoals wanneer het huis op zijn fundering zakt, en slijtage door verouderende materialen.

Vragen over uw gaslekkage?

Wij zijn dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vrijblijvend advies

Professionele apparatuur

Actief in heel Nederland

In 3 eenvoudige stappen uw lekkage detecteren

1. Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Lekkage detecteren

Snel uw lekkage gedetecteerd zonder hak- en breekwerk.

3. Rapport ontvangen

U ontvangt een uitgebreid rapport over de lekkage voor de verzekering.

Wacht niet te lang met lekdetectie en voorkom schade! In de meeste gevallen vergoed de verzekering de kosten. Neem vandaag nog contact op.

Wat moet u doen als u een lekkage hebt ontdekt?

Als u een lekkage aan het plafond hebt ontdekt, zijn er verschillende stappen die onmiddellijk moeten worden genomen: ten eerste moet u de hoofdkraan dicht draaien om verdere schade te voorkomen; ten tweede moet u contact opnemen met een ervaren loodgieter die de situatie kan beoordelen en voor u kan oplossen. Neem contact met ons op zodat we uw lekkage snel kunnen repareren! Wil u weten wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

In de meeste gevallen is uw woning tegen waterschade gedekt. Vraag dit altijd bij uw verzekering aan.

Keuken wrappen

"De monteur was zeer professioneel en heeft zeer goed werk geleverd bij het installeren van een nieuwe kraan in mijn huurwoning. Hij kwam op tijd en stuurde me foto's van zijn werkzaamheden. Ook eerlijke prijs."

Sam van Dongen

"Wij hadden last van een lekkage in onze woning. Op de afgesproken tijd kwam de specialist langs. Professionele aanpak en apparatuur: alles was snel opgelost!"

Martin Zeewind

"Zeer betrouwbare vakmensen. Ik nam contact op om een waterlek te laten repareren en ze lieten me zien wat de werkwijze was en hoe het reparatieproces er uitzag. Erg tevreden over het geleverde werk van deze toppers!"

Sebastiaan verhoeven

"Ik ben erg te spreken over het goede onderzoek wat er bij ons is verricht in verband met een vochtplek. Na de herstelwerkzaamheden is dit snel opgelost, zeer tevreden! Het inspectierapport was ook erg duidelijk en overzichtelijk." 

Nel Verbeek

"De lekdetectie specialist heeft ons super goed geholpen. Ik had dit eigenlijk al eerder moeten doen! Lek is keurig gedetecteerd en zeer duidelijk waar de problemen zitten en wat de oplossingen zijn."

Max van Veen

"Wij hadden een flinke lekkage in de kelder. Het was lastig om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig kon Lekdetectie Snel ons hierbij helpen. We hebben een rapport gehad die we nodig hebben voor de verzekering, erg handig! "

Max van Veen

"Mijn lekkage was snel opgespoord. We hadden hier al een tijdje last van. Door middel van de apparatuur was het duidelijk zichtbaar wat de oorzaak was en hoe we dit op kunnen lossen."

Tim Evers

"De specialist kwam op tijd en was zeer professioneel en deskundig. Bij iedere stap in het proces legt hij uit wat hij doet. Ik kreeg achteraf een rapport met alle bevindingen hierin toegelicht!"

Patricia Jonker

"Heel snel geholpen, dezelfde middag zelfs. Het kostte wat moeite om het probleem van het plafondlek in twee dagen op te lossen, maar alles verliep erg goed en de kosten vielen ook nog mee!"

Roy Schouten

Wat staat er in het lekdetectie rapport?

U krijgt van ons een uitgebreid rapport nadat wij de lekkage gedetecteerd hebben. Hierin staan de volgende gegevens:

Beschrijving van de lekkage

Lekdetectie procedure

Fotografisch bewijs

Meetgegevens

Aanbevelingen

Schatting van de kosten

Onze methodes voor het opsporen van water- en gaslekkages

Thermografische camera

Leaktracking

Riool camera

Traceergas

Datalogger

Vochtmeting

Endoscopie

Drukproef

Thermografische infraroodcamera

Kleurstofmethode

Rookproef

Akoestisch onderzoek

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze lekdetectie specialisten! Wij heeft een team van professionals met jarenlange ervaring in de lekdetectie branche. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om elke vorm van waterlekkage snel en efficiënt op te sporen en te repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals warmtebeeldcamera's, akoestische afluisterapparatuur en andere geavanceerde hulpmiddelen om lekkages op te sporen en te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als u vermoedt dat er een waterlek aanwezig is in uw huis of bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts voor een inspectie!

Onze aandacht voor details zorgt ervoor dat al onze klanten het hoogst mogelijke serviceniveau ontvangen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elk probleem onmiddellijk wordt opgespoord en verholpen zonder verdere schade of verstoring te veroorzaken. Bovendien leveren wij volledige rapporten met details over de bevindingen van de inspectie en reparatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem volledig is opgelost. Wij streven ernaar altijd de hoogste normen van vakmanschap te hanteren, zodat elk lek snel en doeltreffend wordt opgelost.

Bij ons bent u verzekerd van:

Heeft u dringende vragen, neem dan telefonisch contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.