Lekdetectie door heel Nederland

Lekkage opsporen

Verzekering vergoed meestal de kosten

Inclusief uitgebreid rapport

Professionele apparatuur

Bespaar op onnodige kosten

Geen onnodig hak- en breekwerk
Rapport voor de verzekering

Heeft u wel eens last van een lekkage? Vaak ontstaat er waterlekkage door een defecte waterleiding of centrale verwarming. Maar ook door slecht onderhoud kan er waterschade ontstaan. Gelukkig kunt u lekkages relatief gemakkelijk opsporen, mits u weet waar u op moet letten! Wij vertellen u alles over lekkage opsporen en wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u helpen met de lekkage repareren en hebben een lekkende waterleiding zo opgelost!

Hoe vinden we een lekkage?

Lekdetectie is het opsporen van een lek in een waterleiding of constructie. Met speciale apparatuur kunnen wij elke lek opsporen. De meest gebruikelijke manier om een lek op te sporen is met behulp van geluidsgolven. Met behulp van geluidsgolven kunnen wij lekkages van buitenaf opsporen, zelfs als deze achter muren of onder vloeren verborgen zijn. Een lekkage zit meestal op plekken waar je ze niet verwacht.

De tweede manier waarop wij kleine lekkages kunnen opsporen is door het meten van de relatieve vochtigheid van materialen om te zien waar het meeste vocht zit. Deze methode staat bekend als vochtmeting/hygrometrie. Door de vochtigheid te meten kunnen wij gebieden met een hoge waterconcentratie opsporen en zo potentiële lekken identificeren.

Ten slotte kunt u een lek in uw huis misschien ook met het blote oog of via infraroodcamera’s zien. Met behulp van infraroodcamera’s kunt u elk soort lekkage in leidingen opsporen in de muren, het plafond en andere plaatsen waar u niet gemakkelijk bij kunt.

Zodra we hebben vastgesteld waar het lek vandaan komt, kunnen we stappen ondernemen om het oplossen. Dit doen we door onderdelen te repareren of te vervangen of door systemen en structuren waterdicht te maken

Wij beschikken over experts die jarenlange ervaring in het opsporen en repareren van lekkages hebben, voor zowel woningen als gebouwen. Wij kunnen elk soort lek opsporen en repareren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de schadelijke gevolgen van waterschade. Wij zullen direct een bekwame loodgieter inschakelen.

Als u lekkende zichtbare leidingen of constructie in uw huis of gebouw vermoedt, neem dan vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en hulp. Wij zijn er om u te helpen uw eigendom te beschermen tegen waterschade!

Lekdetectie is een belangrijk onderdeel van het behoud van de integriteit van uw eigendom. Indien correct uitgevoerd, kan het geld en tijd besparen op reparatiekosten en verdere schade voorkomen. Met ons ervaren team kunnen wij efficiënt lekkages opsporen en de lek dichten voor het te laat is. Zodat u met een gerust hart weet dat uw eigendommen veilig zijn! Wanneer u niet op tijd bent kan dit grote schade aanrichten aan uw woning.

Gaslekkage opsporen

Wat kost een lekdetectie?

De kosten voor lekdetectie kunnen variëren afhankelijk van het soort lek en de gebruikte methode. Over het algemeen zijn de kosten voor geluidsdetectie het meest betaalbaar, terwijl infraroodscans en hygrometrietests duurder kunnen zijn. Deze tests helpen echter om ervoor te zorgen dat uw woning waterdicht is en dat eventuele lekken snel worden gevonden.

Welk type lek u ook heeft, ons team zorgt voor een kosteneffectieve oplossing om het lek op te sporen en te repareren! Wij streven ernaar uitstekende service te bieden tegen concurrerende prijzen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over dure verrassingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een beoordeling van de mogelijke lekkages in uw woning!

Vragen over uw lekkage?

Wij zijn dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vrijblijvend advies

Professionele apparatuur

Actief in heel Nederland

In 3 eenvoudige stappen uw lekkage detecteren

1. Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Lekkage detecteren

Snel uw lekkage gedetecteerd zonder hak- en breekwerk.

3. Rapport ontvangen

U ontvangt een uitgebreid rapport over de lekkage voor de verzekering.

Wacht niet te lang met lekdetectie en voorkom schade! In de meeste gevallen vergoed de verzekering de kosten. Neem vandaag nog contact op.

Vergoeding van de verzekering

Als u een verzekering hebt, kunt u de kosten van lekdetectie wellicht vergoed krijgen. Verschillende aanbieders kunnen verschillende dekkingsniveaus bieden, dus het is belangrijk om bij uw aanbieder na te gaan wat wordt gedekt. Heeft u vragen of wilt u graag weten wat de kosten in uw situatie zijn en of uw verzekering uw schade dekt, neem dan contact met ons op!

Keuken wrappen

"De monteur was zeer professioneel en heeft zeer goed werk geleverd bij het installeren van een nieuwe kraan in mijn huurwoning. Hij kwam op tijd en stuurde me foto's van zijn werkzaamheden. Ook eerlijke prijs."

Sam van Dongen

"Wij hadden last van een lekkage in onze woning. Op de afgesproken tijd kwam de specialist langs. Professionele aanpak en apparatuur: alles was snel opgelost!"

Martin Zeewind

"Zeer betrouwbare vakmensen. Ik nam contact op om een waterlek te laten repareren en ze lieten me zien wat de werkwijze was en hoe het reparatieproces er uitzag. Erg tevreden over het geleverde werk van deze toppers!"

Sebastiaan verhoeven

"Ik ben erg te spreken over het goede onderzoek wat er bij ons is verricht in verband met een vochtplek. Na de herstelwerkzaamheden is dit snel opgelost, zeer tevreden! Het inspectierapport was ook erg duidelijk en overzichtelijk." 

Nel Verbeek

"De lekdetectie specialist heeft ons super goed geholpen. Ik had dit eigenlijk al eerder moeten doen! Lek is keurig gedetecteerd en zeer duidelijk waar de problemen zitten en wat de oplossingen zijn."

Max van Veen

"Wij hadden een flinke lekkage in de kelder. Het was lastig om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig kon Lekdetectie Snel ons hierbij helpen. We hebben een rapport gehad die we nodig hebben voor de verzekering, erg handig! "

Max van Veen

"Mijn lekkage was snel opgespoord. We hadden hier al een tijdje last van. Door middel van de apparatuur was het duidelijk zichtbaar wat de oorzaak was en hoe we dit op kunnen lossen."

Tim Evers

"De specialist kwam op tijd en was zeer professioneel en deskundig. Bij iedere stap in het proces legt hij uit wat hij doet. Ik kreeg achteraf een rapport met alle bevindingen hierin toegelicht!"

Patricia Jonker

"Heel snel geholpen, dezelfde middag zelfs. Het kostte wat moeite om het probleem van het plafondlek in twee dagen op te lossen, maar alles verliep erg goed en de kosten vielen ook nog mee!"

Roy Schouten

Wat staat er in het lekdetectie rapport?

U krijgt van ons een uitgebreid rapport nadat wij de lekkage gedetecteerd hebben. Hierin staan de volgende gegevens:

Beschrijving van de lekkage

Lekdetectie procedure

Fotografisch bewijs

Meetgegevens

Aanbevelingen

Schatting van de kosten

Onze methodes voor het opsporen van water- en gaslekkages

Thermografische camera

Leaktracking

Riool camera

Traceergas

Datalogger

Vochtmeting

Endoscopie

Drukproef

Thermografische infraroodcamera

Kleurstofmethode

Rookproef

Akoestisch onderzoek

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze lekdetectie specialisten! Wij heeft een team van professionals met jarenlange ervaring in de lekdetectie branche. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om elke vorm van waterlekkage snel en efficiënt op te sporen en te repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals warmtebeeldcamera's, akoestische afluisterapparatuur en andere geavanceerde hulpmiddelen om lekkages op te sporen en te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als u vermoedt dat er een waterlek aanwezig is in uw huis of bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts voor een inspectie!

Onze aandacht voor details zorgt ervoor dat al onze klanten het hoogst mogelijke serviceniveau ontvangen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elk probleem onmiddellijk wordt opgespoord en verholpen zonder verdere schade of verstoring te veroorzaken. Bovendien leveren wij volledige rapporten met details over de bevindingen van de inspectie en reparatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem volledig is opgelost. Wij streven ernaar altijd de hoogste normen van vakmanschap te hanteren, zodat elk lek snel en doeltreffend wordt opgelost.

Bij ons bent u verzekerd van:

Heeft u dringende vragen, neem dan telefonisch contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.