Lekdetectie door heel Nederland

Lekkage dakgoot opsporen

Verzekering vergoed meestal de kosten

Inclusief uitgebreid rapport

Professionele apparatuur

Bespaar op onnodige kosten

Geen onnodig hak- en breekwerk
Rapport voor de verzekering

Heb je last van een lekkende dakgoot? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen de lekkage opsporen en verhelpen. Een zinken dakgoot is altijd beter dan een lekkende dakgoot, maar helaas gaat dat met de jaren minder goed. Daarom is het belangrijk om op tijd te handelen als je merkt dat er een probleem is met je dakgoot!

Wat moet u doen als uw dakgoot lekt?

Eerst moet u de lekkage opsporen. U kunt het meestal zelf opsporen door zorgvuldig alle randen te onderzoeken en met een tuinslang water in de dakgoot te spuiten. Zodra u heeft gevonden waar het lek zit, is het tijd voor actie!

Onze ervaren specialisten zijn er om u te helpen een eventueel bestaand lek snel te verhelpen en ervoor te zorgen dat uw dakgoot weer in perfecte staat is. Wij gebruiken hoogwaardige materialen om uw dakgoot te repareren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstige lekkage of schade. Bovendien garanderen wij een duurzaam resultaat dat bestand is tegen regen en sneeuw! Wanneer uw dakgoot zwaar beschadigd is, kunt het best meteen een professional inschakelen. Bij een goot lekt is het namelijk noodzakelijk dit direct te repareren om andere grotere beschadigingen te voorkomen.

Hoe repareren wij een dakgoot lekkage?

Eerst zorgen wij ervoor dat de dakgoot schoon en droog is, zodat het reparatiemateriaal goed hecht. Vervolgens schrapen we het oude, afbrokkelende afdichtingsmateriaal weg en brengen we een nieuwe laag waterdicht afdichtingsmateriaal zoals vloeibaar zink aan, zodat uw dakgoot jarenlang bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Wanneer u een lekkende dakgoot hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons professionele team is er om u te helpen het lek op te sporen en snel te repareren op een betaalbare en duurzame manier.

Lekkage in de dakgoot

Gevolgen van een lekkende dakgoot

Als u een lekkage in huis hebt of aan uw dakgoot en dit niet op tijd laat repareren kan u meer schade aanrichten dan er al was. Er kan vocht en schimmel in je muren komen, maar ook waterschade aan uw persoonlijke spullen in huis. Bovendien, als het water zich ophoopt op de rand van uw dak, kan dit leiden tot verdere schade.

Wacht niet langer met het repareren van uw dakgoot en neem vandaag nog contact met ons op! Ons ervaren team zal u helpen het lek snel en betrouwbaar te repareren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstige problemen. Neem nu contact met ons op voor een gratis beoordeling!

Vragen over uw dakgoot lekkage?

Wij zijn dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vrijblijvend advies

Professionele apparatuur

Actief in heel Nederland

In 3 eenvoudige stappen uw lekkage detecteren

1. Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Lekkage detecteren

Snel uw lekkage gedetecteerd zonder hak- en breekwerk.

3. Rapport ontvangen

U ontvangt een uitgebreid rapport over de lekkage voor de verzekering.

Wacht niet te lang met lekdetectie en voorkom schade! In de meeste gevallen vergoed de verzekering de kosten. Neem vandaag nog contact op.

Wat kost een dakgoot repareren?

De kosten van een dakgootreparatie zijn afhankelijk van de grootte van het lek en hoe lang het al lekt. Onze experts geven u altijd een nauwkeurige prijsopgave voor de noodzakelijke reparaties, zodat u precies weet wat u kunt verwachten voordat wij aan uw dakgoot beginnen te werken!

Bij ons bedrijf begrijpen we dat een lekkende dakgoot een duur probleem kan zijn om te repareren. Daarom stellen wij betaalbaarheid en klanttevredenheid voorop. Wij garanderen een betrouwbare oplossing tegen een onverslaanbare prijs! Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe pvc dakgoot, dit kan in sommige gevallen goedkoper zijn. Wilt u liever meteen de prijs van uw dakgoot reparatie weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Keuken wrappen

"De monteur was zeer professioneel en heeft zeer goed werk geleverd bij het installeren van een nieuwe kraan in mijn huurwoning. Hij kwam op tijd en stuurde me foto's van zijn werkzaamheden. Ook eerlijke prijs."

Sam van Dongen

"Wij hadden last van een lekkage in onze woning. Op de afgesproken tijd kwam de specialist langs. Professionele aanpak en apparatuur: alles was snel opgelost!"

Martin Zeewind

"Zeer betrouwbare vakmensen. Ik nam contact op om een waterlek te laten repareren en ze lieten me zien wat de werkwijze was en hoe het reparatieproces er uitzag. Erg tevreden over het geleverde werk van deze toppers!"

Sebastiaan verhoeven

"Ik ben erg te spreken over het goede onderzoek wat er bij ons is verricht in verband met een vochtplek. Na de herstelwerkzaamheden is dit snel opgelost, zeer tevreden! Het inspectierapport was ook erg duidelijk en overzichtelijk." 

Nel Verbeek

"De lekdetectie specialist heeft ons super goed geholpen. Ik had dit eigenlijk al eerder moeten doen! Lek is keurig gedetecteerd en zeer duidelijk waar de problemen zitten en wat de oplossingen zijn."

Max van Veen

"Wij hadden een flinke lekkage in de kelder. Het was lastig om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig kon Lekdetectie Snel ons hierbij helpen. We hebben een rapport gehad die we nodig hebben voor de verzekering, erg handig! "

Max van Veen

"Mijn lekkage was snel opgespoord. We hadden hier al een tijdje last van. Door middel van de apparatuur was het duidelijk zichtbaar wat de oorzaak was en hoe we dit op kunnen lossen."

Tim Evers

"De specialist kwam op tijd en was zeer professioneel en deskundig. Bij iedere stap in het proces legt hij uit wat hij doet. Ik kreeg achteraf een rapport met alle bevindingen hierin toegelicht!"

Patricia Jonker

"Heel snel geholpen, dezelfde middag zelfs. Het kostte wat moeite om het probleem van het plafondlek in twee dagen op te lossen, maar alles verliep erg goed en de kosten vielen ook nog mee!"

Roy Schouten

Wat staat er in het lekdetectie rapport?

U krijgt van ons een uitgebreid rapport nadat wij de lekkage gedetecteerd hebben. Hierin staan de volgende gegevens:

Beschrijving van de lekkage

Lekdetectie procedure

Fotografisch bewijs

Meetgegevens

Aanbevelingen

Schatting van de kosten

Onze methodes voor het opsporen van water- en gaslekkages

Thermografische camera

Leaktracking

Riool camera

Traceergas

Datalogger

Vochtmeting

Endoscopie

Drukproef

Thermografische infraroodcamera

Kleurstofmethode

Rookproef

Akoestisch onderzoek

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze lekdetectie specialisten! Wij heeft een team van professionals met jarenlange ervaring in de lekdetectie branche. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om elke vorm van waterlekkage snel en efficiënt op te sporen en te repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals warmtebeeldcamera's, akoestische afluisterapparatuur en andere geavanceerde hulpmiddelen om lekkages op te sporen en te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als u vermoedt dat er een waterlek aanwezig is in uw huis of bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts voor een inspectie!

Onze aandacht voor details zorgt ervoor dat al onze klanten het hoogst mogelijke serviceniveau ontvangen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elk probleem onmiddellijk wordt opgespoord en verholpen zonder verdere schade of verstoring te veroorzaken. Bovendien leveren wij volledige rapporten met details over de bevindingen van de inspectie en reparatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem volledig is opgelost. Wij streven ernaar altijd de hoogste normen van vakmanschap te hanteren, zodat elk lek snel en doeltreffend wordt opgelost.

Bij ons bent u verzekerd van:

Heeft u dringende vragen, neem dan telefonisch contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.