Lekdetectie door heel Nederland

Lekkage dak opsporen

Verzekering vergoed meestal de kosten

Inclusief uitgebreid rapport

Professionele apparatuur

Bespaar op onnodige kosten

Geen onnodig hak- en breekwerk
Rapport voor de verzekering

Je hoort het steeds vaker: dak lekkages. Gelukkig zijn er veel manieren om een lekkage op te sporen, zelfs als je niet over de juiste apparatuur beschikt. Op onze website leggen we uit hoe wij een dak lekkage opsporen en hoe we u kunnen helpen het dak te repareren.

Wat u moet controleren bij een plat dak

Allereerst is het belangrijk te controleren of uw platte dak duidelijke tekenen van schade vertoont. Let op gebroken dakspanen of dakpannen, scheuren in het materiaal, verstopte dakgoot of waterplassen op het dak. Ziet u een van deze tekenen, dan kan er sprake zijn van een mogelijk lek. Ook kunt u zichtbare vochtplekken waarnemen als er een grote lekkage is. Bij platte daken zult u dit eerder zien dan bij schuine daken.

Naast visuele inspectie kunt u ook een tuinslang gebruiken om elk deel van uw dak te testen. Maak eerst het hele oppervlak nat en kijk of er zichtbaar water door het materiaal sijpelt of van de rand op uw terrein stroomt. Zo kunt u precies vaststellen waar het lek vandaan komt, zodat u maatregelen kunt nemen om het te laten repareren. Een lekkage plat dak kan vervelende gevolgen hebben als u deze niet op tijd laat repareren. Wij kunnen u helpen met een lekkage opsporen. Dit doen we op verschillende manieren.

Dak lekkage schuin dak

Als u een hellend dak hebt, kunnen wij u helpen eventuele lekken zo snel mogelijk op te sporen en te repareren. Wij gebruiken infraroodbeelden om de bron van het lek op te sporen door uw dak te scannen op temperatuurverschillen. Dit helpt ons de exacte locatie van het lek vast te stellen en te bepalen hoe het het beste kan worden verholpen. Bovendien controleren wij ook op schade in andere gebieden, zodat er in de toekomst geen verdere problemen ontstaan. Een lekkend dak is het laatste wat u wil, laat daarom altijd eens in de zoveel tijd uw dak controleren.

Dak lekkage

Een lekkend dak repareren

Zodra we hebben vastgesteld waar het lek vandaan komt, is het tijd om het te repareren. Afhankelijk van de omvang van de schade zal ons team van experts u een gedetailleerd plan voor de reparatie van uw dak voorleggen. Zij kunnen u adviseren over welke materialen het meest geschikt zijn voor uw dak, alsmede een prijsopgave voor de reparatie van het lek. Indien nodig kunnen onze professionals ook helpen uw dak te verstevigen en ervoor zorgen dat er in de toekomst geen lekkages meer optreden. Een van de meest voorkomende oorzaken is gebrek aan onderhoud.

Vragen over uw daklekkage?

Wij zijn dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vrijblijvend advies

Professionele apparatuur

Actief in heel Nederland

In 3 eenvoudige stappen uw lekkage detecteren

1. Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Lekkage detecteren

Snel uw lekkage gedetecteerd zonder hak- en breekwerk.

3. Rapport ontvangen

U ontvangt een uitgebreid rapport over de lekkage voor de verzekering.

Wacht niet te lang met lekdetectie en voorkom schade! In de meeste gevallen vergoed de verzekering de kosten. Neem vandaag nog contact op.

Kosten van een dak reparatie

De kosten van een dakreparatie zijn afhankelijk van de omvang van de schade en het gebruikte materiaal. Daarnaast houden wij ook rekening met de arbeidskosten voor de reparatie. Zodra wij uw dak hebben beoordeeld, kunnen wij u een nauwkeurige offerte voor de werkzaamheden verstrekken. Wij streven er altijd naar om onze prijzen concurrerend te houden en onze klanten een hoogwaardige dienstverlening te bieden.

Keuken wrappen

"De monteur was zeer professioneel en heeft zeer goed werk geleverd bij het installeren van een nieuwe kraan in mijn huurwoning. Hij kwam op tijd en stuurde me foto's van zijn werkzaamheden. Ook eerlijke prijs."

Sam van Dongen

"Wij hadden last van een lekkage in onze woning. Op de afgesproken tijd kwam de specialist langs. Professionele aanpak en apparatuur: alles was snel opgelost!"

Martin Zeewind

"Zeer betrouwbare vakmensen. Ik nam contact op om een waterlek te laten repareren en ze lieten me zien wat de werkwijze was en hoe het reparatieproces er uitzag. Erg tevreden over het geleverde werk van deze toppers!"

Sebastiaan verhoeven

"Ik ben erg te spreken over het goede onderzoek wat er bij ons is verricht in verband met een vochtplek. Na de herstelwerkzaamheden is dit snel opgelost, zeer tevreden! Het inspectierapport was ook erg duidelijk en overzichtelijk." 

Nel Verbeek

"De lekdetectie specialist heeft ons super goed geholpen. Ik had dit eigenlijk al eerder moeten doen! Lek is keurig gedetecteerd en zeer duidelijk waar de problemen zitten en wat de oplossingen zijn."

Max van Veen

"Wij hadden een flinke lekkage in de kelder. Het was lastig om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig kon Lekdetectie Snel ons hierbij helpen. We hebben een rapport gehad die we nodig hebben voor de verzekering, erg handig! "

Max van Veen

"Mijn lekkage was snel opgespoord. We hadden hier al een tijdje last van. Door middel van de apparatuur was het duidelijk zichtbaar wat de oorzaak was en hoe we dit op kunnen lossen."

Tim Evers

"De specialist kwam op tijd en was zeer professioneel en deskundig. Bij iedere stap in het proces legt hij uit wat hij doet. Ik kreeg achteraf een rapport met alle bevindingen hierin toegelicht!"

Patricia Jonker

"Heel snel geholpen, dezelfde middag zelfs. Het kostte wat moeite om het probleem van het plafondlek in twee dagen op te lossen, maar alles verliep erg goed en de kosten vielen ook nog mee!"

Roy Schouten

Wat staat er in het lekdetectie rapport?

U krijgt van ons een uitgebreid rapport nadat wij de lekkage gedetecteerd hebben. Hierin staan de volgende gegevens:

Beschrijving van de lekkage

Lekdetectie procedure

Fotografisch bewijs

Meetgegevens

Aanbevelingen

Schatting van de kosten

Onze methodes voor het opsporen van water- en gaslekkages

Thermografische camera

Leaktracking

Riool camera

Traceergas

Datalogger

Vochtmeting

Endoscopie

Drukproef

Thermografische infraroodcamera

Kleurstofmethode

Rookproef

Akoestisch onderzoek

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze lekdetectie specialisten! Wij heeft een team van professionals met jarenlange ervaring in de lekdetectie branche. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om elke vorm van waterlekkage snel en efficiënt op te sporen en te repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals warmtebeeldcamera's, akoestische afluisterapparatuur en andere geavanceerde hulpmiddelen om lekkages op te sporen en te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als u vermoedt dat er een waterlek aanwezig is in uw huis of bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts voor een inspectie!

Onze aandacht voor details zorgt ervoor dat al onze klanten het hoogst mogelijke serviceniveau ontvangen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elk probleem onmiddellijk wordt opgespoord en verholpen zonder verdere schade of verstoring te veroorzaken. Bovendien leveren wij volledige rapporten met details over de bevindingen van de inspectie en reparatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem volledig is opgelost. Wij streven ernaar altijd de hoogste normen van vakmanschap te hanteren, zodat elk lek snel en doeltreffend wordt opgelost.

Bij ons bent u verzekerd van:

Heeft u dringende vragen, neem dan telefonisch contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.