Lekdetectie door heel Nederland

Lekkage badkamer opsporen

Verzekering vergoed meestal de kosten

Inclusief uitgebreid rapport

Professionele apparatuur

Bespaar op onnodige kosten

Geen onnodig hak- en breekwerk
Rapport voor de verzekering

Heb je last van een lekkage in de badkamer? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen. Lekkages kunnen namelijk ernstige schade aanrichten, vooral als er water op de elektriciteit valt. Gelukkig beschikken wij over een ervaren loodgieter en kunnen wij de lekkage opsporen en repareren! Op onze website vindt je alle informatie over het opsporen van lekkages in de badkamer.

Wat te doen bij een badkamer lekkage?

De eerste stap is het bepalen van de omvang van het lek. Een goede manier om dit te doen is om alle waterkranen in uw huis dicht te draaien en vervolgens naar uw watermeter te kijken. Als deze nog steeds aangeeft dat er water wordt verbruikt, dan weet u dat er ergens een lek is. Een lekkage kan ernstige schade aanrichten en daarom is het belangrijk dat u direct hulp inschakelt als u een lekkage gevonden heeft.

Als er een lekkage gevonden is in de badkamer, kunnen we de volgende stappen ondernemen:

– Controleren op holle tegels, een kapotte tegel of loszittende tegels. Holle tegels worden gecontroleerd door met een platte schroevendraaier op de tegels te kloppen.

– Ook moeten we de voegen controleren of deze goed zijn aangebracht. Als er spraken is van slecht kitwerk kan dit de reden zijn die waterschade veroorzaakt.

– De loodgieter kan ultrasone trillingen gebruiken om de exacte locatie van de lek op te sporen.

Hoe ontstaat een lekkage in de badkamer?

Badkamerlekkage kan verschillende oorzaken hebben. Slechte installatie, gebrekkig sanitair, scheuren in de leidingen en verbindingen, of verkeerd onderhoud kunnen allemaal leiden tot waterlekkage. Het is ook belangrijk om het kitwerk rond amateurs zoals douches en wastafels te controleren, omdat dit gebarsten kan zijn.

Lekdetectie badkamer

Hoe repareren wij een badkamerlekkage?

Zodra de loodgieter de bron van het lek heeft geïdentificeerd, kan hij beginnen met de reparatie. Dit kan inhouden dat afdichtingen en andere onderdelen worden vervangen of dat beschadigde onderdelen worden gerepareerd. Afhankelijk van de ernst van het probleem kan er uitgebreider werk nodig zijn, zoals het vervangen van onderdelen of zelfs het reconstrueren van bepaalde gebieden. Zodra deze reparaties zijn voltooid, geven wij u advies over het onderhoud van uw badkamer.

Vragen over uw badkamer lekkage?

Wij zijn dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vrijblijvend advies

Professionele apparatuur

Actief in heel Nederland

In 3 eenvoudige stappen uw lekkage detecteren

1. Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Lekkage detecteren

Snel uw lekkage gedetecteerd zonder hak- en breekwerk.

3. Rapport ontvangen

U ontvangt een uitgebreid rapport over de lekkage voor de verzekering.

Wacht niet te lang met lekdetectie en voorkom schade! In de meeste gevallen vergoed de verzekering de kosten. Neem vandaag nog contact op.

Wat kost een lekkage reparatie?

De kosten voor het repareren van een lekkage hangen af van de omvang van de schade. In de meeste gevallen kan de reparatie in één dag worden uitgevoerd. Grotere reparaties kunnen echter langer duren en vereisen meer materiaal en arbeid. Als u vragen heeft over de kosten van badkamerlekkage reparatie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Keuken wrappen

"De monteur was zeer professioneel en heeft zeer goed werk geleverd bij het installeren van een nieuwe kraan in mijn huurwoning. Hij kwam op tijd en stuurde me foto's van zijn werkzaamheden. Ook eerlijke prijs."

Sam van Dongen

"Wij hadden last van een lekkage in onze woning. Op de afgesproken tijd kwam de specialist langs. Professionele aanpak en apparatuur: alles was snel opgelost!"

Martin Zeewind

"Zeer betrouwbare vakmensen. Ik nam contact op om een waterlek te laten repareren en ze lieten me zien wat de werkwijze was en hoe het reparatieproces er uitzag. Erg tevreden over het geleverde werk van deze toppers!"

Sebastiaan verhoeven

"Ik ben erg te spreken over het goede onderzoek wat er bij ons is verricht in verband met een vochtplek. Na de herstelwerkzaamheden is dit snel opgelost, zeer tevreden! Het inspectierapport was ook erg duidelijk en overzichtelijk." 

Nel Verbeek

"De lekdetectie specialist heeft ons super goed geholpen. Ik had dit eigenlijk al eerder moeten doen! Lek is keurig gedetecteerd en zeer duidelijk waar de problemen zitten en wat de oplossingen zijn."

Max van Veen

"Wij hadden een flinke lekkage in de kelder. Het was lastig om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig kon Lekdetectie Snel ons hierbij helpen. We hebben een rapport gehad die we nodig hebben voor de verzekering, erg handig! "

Max van Veen

"Mijn lekkage was snel opgespoord. We hadden hier al een tijdje last van. Door middel van de apparatuur was het duidelijk zichtbaar wat de oorzaak was en hoe we dit op kunnen lossen."

Tim Evers

"De specialist kwam op tijd en was zeer professioneel en deskundig. Bij iedere stap in het proces legt hij uit wat hij doet. Ik kreeg achteraf een rapport met alle bevindingen hierin toegelicht!"

Patricia Jonker

"Heel snel geholpen, dezelfde middag zelfs. Het kostte wat moeite om het probleem van het plafondlek in twee dagen op te lossen, maar alles verliep erg goed en de kosten vielen ook nog mee!"

Roy Schouten

Wat staat er in het lekdetectie rapport?

U krijgt van ons een uitgebreid rapport nadat wij de lekkage gedetecteerd hebben. Hierin staan de volgende gegevens:

Beschrijving van de lekkage

Lekdetectie procedure

Fotografisch bewijs

Meetgegevens

Aanbevelingen

Schatting van de kosten

Onze methodes voor het opsporen van water- en gaslekkages

Thermografische camera

Leaktracking

Riool camera

Traceergas

Datalogger

Vochtmeting

Endoscopie

Drukproef

Thermografische infraroodcamera

Kleurstofmethode

Rookproef

Akoestisch onderzoek

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze lekdetectie specialisten! Wij heeft een team van professionals met jarenlange ervaring in de lekdetectie branche. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om elke vorm van waterlekkage snel en efficiënt op te sporen en te repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals warmtebeeldcamera's, akoestische afluisterapparatuur en andere geavanceerde hulpmiddelen om lekkages op te sporen en te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als u vermoedt dat er een waterlek aanwezig is in uw huis of bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts voor een inspectie!

Onze aandacht voor details zorgt ervoor dat al onze klanten het hoogst mogelijke serviceniveau ontvangen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elk probleem onmiddellijk wordt opgespoord en verholpen zonder verdere schade of verstoring te veroorzaken. Bovendien leveren wij volledige rapporten met details over de bevindingen van de inspectie en reparatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem volledig is opgelost. Wij streven ernaar altijd de hoogste normen van vakmanschap te hanteren, zodat elk lek snel en doeltreffend wordt opgelost.

Bij ons bent u verzekerd van:

Heeft u dringende vragen, neem dan telefonisch contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.