Lekdetectie door heel Nederland

Lekdetectie Amsterdam

Verzekering vergoed meestal de kosten

Inclusief uitgebreid rapport

Professionele apparatuur

Bespaar op onnodige kosten

Geen onnodig hak- en breekwerk
Rapport voor de verzekering

All soorten lekkages

Lek opsporen

Badkamer lekkage

> Meer informatie

Gaslekkage opsporen

Gaslek opsporen

> Meer informatie

Lekdetectie plafond

Plafond lekkage

> Meer informatie

Lek opsporen
Gaslekkage opsporen

Vloerverwarming lekkage

> Meer informatie

Lekdetectie plafond

Riool lekkage

> Meer informatie

Lek opsporen
Gaslekkage opsporen

Gevel lekkage

> Meer informatie

Lekdetectie Utrecht

Kelder lekkage

> Meer informatie

Heeft u vaak last van vochtproblemen of schimmelplekken? Dan is het verstandig om een lekdetectie te laten doen. Vaak merkt u pas laat op dat er sprake is van een lekkage, maar door tijdig actie te ondernemen voorkomt u veel schade. Wij zijn gespecialiseerd in lekdetectie en kunnen direct voor u aan de slag om het lek op te sporen. Wij zijn werkzaam in Amsterdam en weten precies waar alle waterleidingen en afvoeren zijn. Op deze manier kunnen wij snel de bron van uw lekkage lekkage opsporen en aan de slag gaan om deze te repareren.

Hoe kunnen wij een waterlekkage opsporen op?

In veel gevallen is een lekkage niet met het blote oog te zien of op te sporen. Daarvoor gebruiken wij speciaal geavanceerde apparatuur. Met het lekdetectie apparatuur kunnen we een lekkage detectie nauwkeurig en snel opsporen. Met onze apparatuur scannen we de hele ruimte op plekken waar vocht aanwezig is, zodat we precies weten waar we moeten beginnen met zoeken. Een lekkage plafond komt vaak het meeste voor, dus daar beginnen we ook als eerste!

Het apparatuur dat wij gebruiken heeft een ultrasone lekdetectie. Dit betekent dat we een klein lek op 20 meter afstand kunnen opsporen. Bovendien heeft onze apparatuur een ingebouwde camera waarmee we elk gebied waar vocht aanwezig is visueel kunnen inspecteren. Zo kunnen we precies zien wat de bron van het lek is en hoe groot het is.

Lekdetectie dakgoot

Hoe ontstaat een lekkage?

Er zijn veel verschillende dingen die waterschade veroorzaken. Hieronder staan een aantal oorzaken voor u op een rijtje:

– Scheuren in de leidingen

– Slechte installatie van watertoestellen

– Verstoppingen in de afvoer of leidingen

– Gebroken afdichtingen op leidingen en kleppen

– Cv lekkage (centrale verwarming)

– Lekkage dak

Wij kunnen u helpen deze problemen snel en nauwkeurig op te sporen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u zich zorgen maakt over uw huis. Wij zijn er om u te helpen!

Zodra we de bron van het lek hebben gevonden, kunnen we meteen beginnen met het repareren ervan. Of het nu gaat om een grote reparatie of alleen het vervangen van een paar onderdelen, onze professionals werken snel en efficiënt om uw lek zo snel mogelijk te verhelpen. Wij gebruiken materialen en gereedschappen van hoge kwaliteit die lang meegaan en voorzien zijn van garantie zodat u er zeker van kunt zijn dat ons werk van de hoogste kwaliteit is.Wij zijn uw lekdetectie-experts en wij willen u helpen! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons aan de slag gaan om het lek te vinden en te repareren waar u last van heeft.

Vragen over uw gaslekkage?

Wij zijn dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vrijblijvend advies

Professionele apparatuur

Actief in heel Nederland

In 3 eenvoudige stappen uw lekkage detecteren

1. Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Lekkage detecteren

Snel uw lekkage gedetecteerd zonder hak- en breekwerk.

3. Rapport ontvangen

U ontvangt een uitgebreid rapport over de lekkage voor de verzekering.

Wacht niet te lang met lekdetectie en voorkom schade! In de meeste gevallen vergoed de verzekering de kosten. Neem vandaag nog contact op.

Lekkage opsporen kosten Amsterdam

Wij begrijpen dat de kosten een belangrijke factor zijn wanneer u besluit een lekdetectie te laten doen. Daarom hanteren wij scherpe tarieven voor onze diensten in Amsterdam en omgeving. Wij bieden een scala aan diensten, van eenvoudige lekdetecties tot complexere reparaties zoals een cv installatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw huis weer op orde te krijgen! U kunt altijd van te voren een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Keuken wrappen

"De monteur was zeer professioneel en heeft zeer goed werk geleverd bij het installeren van een nieuwe kraan in mijn huurwoning. Hij kwam op tijd en stuurde me foto's van zijn werkzaamheden. Ook eerlijke prijs."

Sam van Dongen

"Wij hadden last van een lekkage in onze woning. Op de afgesproken tijd kwam de specialist langs. Professionele aanpak en apparatuur: alles was snel opgelost!"

Martin Zeewind

"Zeer betrouwbare vakmensen. Ik nam contact op om een waterlek te laten repareren en ze lieten me zien wat de werkwijze was en hoe het reparatieproces er uitzag. Erg tevreden over het geleverde werk van deze toppers!"

Sebastiaan verhoeven

"Ik ben erg te spreken over het goede onderzoek wat er bij ons is verricht in verband met een vochtplek. Na de herstelwerkzaamheden is dit snel opgelost, zeer tevreden! Het inspectierapport was ook erg duidelijk en overzichtelijk." 

Nel Verbeek

"De lekdetectie specialist heeft ons super goed geholpen. Ik had dit eigenlijk al eerder moeten doen! Lek is keurig gedetecteerd en zeer duidelijk waar de problemen zitten en wat de oplossingen zijn."

Max van Veen

"Wij hadden een flinke lekkage in de kelder. Het was lastig om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig kon Lekdetectie Snel ons hierbij helpen. We hebben een rapport gehad die we nodig hebben voor de verzekering, erg handig! "

Max van Veen

"Mijn lekkage was snel opgespoord. We hadden hier al een tijdje last van. Door middel van de apparatuur was het duidelijk zichtbaar wat de oorzaak was en hoe we dit op kunnen lossen."

Tim Evers

"De specialist kwam op tijd en was zeer professioneel en deskundig. Bij iedere stap in het proces legt hij uit wat hij doet. Ik kreeg achteraf een rapport met alle bevindingen hierin toegelicht!"

Patricia Jonker

"Heel snel geholpen, dezelfde middag zelfs. Het kostte wat moeite om het probleem van het plafondlek in twee dagen op te lossen, maar alles verliep erg goed en de kosten vielen ook nog mee!"

Roy Schouten

Wat staat er in het lekdetectie rapport?

U krijgt van ons een uitgebreid rapport nadat wij de lekkage gedetecteerd hebben. Hierin staan de volgende gegevens:

Beschrijving van de lekkage

Lekdetectie procedure

Fotografisch bewijs

Meetgegevens

Aanbevelingen

Schatting van de kosten

Onze methodes voor het opsporen van water- en gaslekkages

Thermografische camera

Leaktracking

Riool camera

Traceergas

Datalogger

Vochtmeting

Endoscopie

Drukproef

Thermografische infraroodcamera

Kleurstofmethode

Rookproef

Akoestisch onderzoek

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze lekdetectie specialisten! Wij heeft een team van professionals met jarenlange ervaring in de lekdetectie branche. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om elke vorm van waterlekkage snel en efficiënt op te sporen en te repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals warmtebeeldcamera's, akoestische afluisterapparatuur en andere geavanceerde hulpmiddelen om lekkages op te sporen en te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als u vermoedt dat er een waterlek aanwezig is in uw huis of bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts voor een inspectie!

Onze aandacht voor details zorgt ervoor dat al onze klanten het hoogst mogelijke serviceniveau ontvangen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elk probleem onmiddellijk wordt opgespoord en verholpen zonder verdere schade of verstoring te veroorzaken. Bovendien leveren wij volledige rapporten met details over de bevindingen van de inspectie en reparatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem volledig is opgelost. Wij streven ernaar altijd de hoogste normen van vakmanschap te hanteren, zodat elk lek snel en doeltreffend wordt opgelost.

Bij ons bent u verzekerd van:

Heeft u dringende vragen, neem dan telefonisch contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.