Lekdetectie door heel Nederland

Gaslek opsporen

Verzekering vergoed meestal de kosten

Inclusief uitgebreid rapport

Professionele apparatuur

Bespaar op onnodige kosten

Geen onnodig hak- en breekwerk
Rapport voor de verzekering

Heeft u een gaslekkage? Dan is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat opsporen. Lekkende gasleidingen kunnen namelijk gevaarlijk zijn. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor hulp. Wij weten precies waar een gaslek kan zitten en hoe we deze moeten opsporen. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het herstellen van de lekkage. Neem gerust contact met ons op!

Hoe een gaslek herkennen?

Gaslucht herkennen is gelukkig vrij eenvoudig. Het begint met horen, want ontsnappend gas maakt een sissend geluid. Daarnaast heeft gas een zeer kenmerkende, doordringende geur. Gas is zelf geur- en kleurloos, dus als u het ruikt, weet u meteen dat er een gaslek is. Daarnaast kunt u ook een onverwachts hoge gasrekening krijgen. Ook dan kan er spraken zijn van een gaslek in huis.

Als u denkt dat u een gaslek hebt in uw woning of bedrijfspand, neem dan onmiddellijk contact met ons op voor hulp. Onze ervaren specialisten zijn opgeleid om alle soorten gaslekken snel en veilig op te sporen en te repareren. Ze hebben ook de nodige kennis en expertise om effectieve oplossingen te bieden voor alle soorten problemen met uw verwarmingssysteem of andere apparaten die op aardgas of propaan werken. Een lekkende gasleiding is zeer gevaarlijk, het is daarom belangrijk dat u direct passende acties onderneemt als u het vermoede heeft dat er een gasleiding lekt. U kunt direct een gaslek melden bij ons en we komen u snel helpen!

Gaslekkage opsporen

Hoe voorkom je gaslekkages?

Gaslekken zijn niet alleen gevaarlijk, maar kunnen ook duur zijn. Om gaslekken te voorkomen is het belangrijk om uw gasinstallatie regelmatig te onderhouden. Regelmatig onderhoud van de apparatuur en de leidingen in de gasleiding kan u helpen eventuele problemen op te sporen voordat ze een groot probleem worden. Daarnaast is het belangrijk om uw gasmeter in de gaten te houden en te controleren op plotselinge schommelingen in het verbruik, omdat dit kan duiden op een probleem met het systeem. Zorg er ten slotte voor dat u gekwalificeerde professionals inhuurt voor het onderhoud van uw gasleidingen of toestellen – zo houdt u ze veilig en efficiënt. Neem nu contact met ons op als u vragen hebt of hulp nodig hebt bij het regelmatig onderhoud van uw gasinstallatie!

Wat kost gas lekdetectie?

De kosten voor het opsporen en repareren van gaslekken zijn afhankelijk van het type en de omvang van het probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen. Wij geven u graag een gratis inspectie en prijsopgave. Gaslekken kunnen kostbaar zijn, maar wij doen ons best om u te helpen de kosten zo laag mogelijk te houden!

Als u denkt dat u een gaslek heeft in uw woning of bedrijfspand, aarzel dan niet om nu contact met ons op te nemen! Onze ervaren specialisten zijn getraind in het snel en veilig opsporen en repareren van alle soorten gaslekken.

Vragen over uw gaslekkage?

Wij zijn dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vrijblijvend advies

Professionele apparatuur

Actief in heel Nederland

In 3 eenvoudige stappen uw lekkage detecteren

1. Afspraak inplannen

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Lekkage detecteren

Snel uw lekkage gedetecteerd zonder hak- en breekwerk.

3. Rapport ontvangen

U ontvangt een uitgebreid rapport over de lekkage voor de verzekering.

Wacht niet te lang met lekdetectie en voorkom schade! In de meeste gevallen vergoed de verzekering de kosten. Neem vandaag nog contact op.

Hoe ontstaat een gaslekkage?

Een gaslek kan ontstaan door een verouderde gasinstallatie, slijtage van leidingen, corrosie door vocht in de omgeving, slechte installatie, verkeerde behandeling van apparatuur of een plotselinge drukverandering in een apparaat dat gas verbruikt. Als u vermoedt dat er een gaslek is in uw woning of bedrijfsruimte, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij beschikken over de nodige expertise en ervaring om elk type gaslek snel en veilig op te sporen en te repareren. Wanneer u gas ruikt, is het nog niet explosief gevaarlijk, echter bent u dan wel tijdig gewaarschuwd en kunt u snel actie ondernemen.

Neem geen enkel risico bij het opsporen en repareren van een gaslek! Onze ervaren specialisten staan klaar om u bij elke stap te helpen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor het opsporen en repareren van gaslekken. Wij helpen u graag!

Keuken wrappen

"De monteur was zeer professioneel en heeft zeer goed werk geleverd bij het installeren van een nieuwe kraan in mijn huurwoning. Hij kwam op tijd en stuurde me foto's van zijn werkzaamheden. Ook eerlijke prijs."

Sam van Dongen

"Wij hadden last van een lekkage in onze woning. Op de afgesproken tijd kwam de specialist langs. Professionele aanpak en apparatuur: alles was snel opgelost!"

Martin Zeewind

"Zeer betrouwbare vakmensen. Ik nam contact op om een waterlek te laten repareren en ze lieten me zien wat de werkwijze was en hoe het reparatieproces er uitzag. Erg tevreden over het geleverde werk van deze toppers!"

Sebastiaan verhoeven

"Ik ben erg te spreken over het goede onderzoek wat er bij ons is verricht in verband met een vochtplek. Na de herstelwerkzaamheden is dit snel opgelost, zeer tevreden! Het inspectierapport was ook erg duidelijk en overzichtelijk." 

Nel Verbeek

"De lekdetectie specialist heeft ons super goed geholpen. Ik had dit eigenlijk al eerder moeten doen! Lek is keurig gedetecteerd en zeer duidelijk waar de problemen zitten en wat de oplossingen zijn."

Max van Veen

"Wij hadden een flinke lekkage in de kelder. Het was lastig om de oorzaak te achterhalen. Gelukkig kon Lekdetectie Snel ons hierbij helpen. We hebben een rapport gehad die we nodig hebben voor de verzekering, erg handig! "

Max van Veen

"Mijn lekkage was snel opgespoord. We hadden hier al een tijdje last van. Door middel van de apparatuur was het duidelijk zichtbaar wat de oorzaak was en hoe we dit op kunnen lossen."

Tim Evers

"De specialist kwam op tijd en was zeer professioneel en deskundig. Bij iedere stap in het proces legt hij uit wat hij doet. Ik kreeg achteraf een rapport met alle bevindingen hierin toegelicht!"

Patricia Jonker

"Heel snel geholpen, dezelfde middag zelfs. Het kostte wat moeite om het probleem van het plafondlek in twee dagen op te lossen, maar alles verliep erg goed en de kosten vielen ook nog mee!"

Roy Schouten

Wat staat er in het lekdetectie rapport?

U krijgt van ons een uitgebreid rapport nadat wij de lekkage gedetecteerd hebben. Hierin staan de volgende gegevens:

Beschrijving van de lekkage

Lekdetectie procedure

Fotografisch bewijs

Meetgegevens

Aanbevelingen

Schatting van de kosten

Onze methodes voor het opsporen van water- en gaslekkages

Thermografische camera

Leaktracking

Riool camera

Traceergas

Datalogger

Vochtmeting

Endoscopie

Drukproef

Thermografische infraroodcamera

Kleurstofmethode

Rookproef

Akoestisch onderzoek

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze lekdetectie specialisten! Wij heeft een team van professionals met jarenlange ervaring in de lekdetectie branche. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om elke vorm van waterlekkage snel en efficiënt op te sporen en te repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals warmtebeeldcamera's, akoestische afluisterapparatuur en andere geavanceerde hulpmiddelen om lekkages op te sporen en te repareren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als u vermoedt dat er een waterlek aanwezig is in uw huis of bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts voor een inspectie!

Onze aandacht voor details zorgt ervoor dat al onze klanten het hoogst mogelijke serviceniveau ontvangen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elk probleem onmiddellijk wordt opgespoord en verholpen zonder verdere schade of verstoring te veroorzaken. Bovendien leveren wij volledige rapporten met details over de bevindingen van de inspectie en reparatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw probleem volledig is opgelost. Wij streven ernaar altijd de hoogste normen van vakmanschap te hanteren, zodat elk lek snel en doeltreffend wordt opgelost.

Bij ons bent u verzekerd van:

Heeft u dringende vragen, neem dan telefonisch contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.